ULUSLARARASI ÖĞRENİLERE MOBİL REHBERLİK PROJESİ (Software Of Student -SOS)

KARVAK, Erasmus+ Stratejik ortaklık projesi kapsamında uluslararası öğrencilere yönelik bir mobil rehber hazırlayacaktır. Proje ortakları arasında Romanya, Fransa ve Ukrayna'da bulunmaktadır. Projenin koordinatörü Bursa Uludağ Üniversitesidir. KARVAK yıllardır sürdürdüğü uluslararası öğrencilere ev sahipliği ve rehberlik görevini SOS adlı projede somut bir fikri çıktı haline dönüştürecektir. Mobil yazılımın oluşturulması aşamasında uluslararası öğrencilerin ihtiyaç ve sorunları anketlerle ölçülerek bir yol haritası çıkarılmıştır. Uluslararası öğrenciler sorunlarını sirfkarvak@gmail.com adresine  iletebilirler.

Proje sosyal medya sayfaları:

Facebook: https://www.facebook.com/softwareofstudent.sos.5

Twitter    : https://twitter.com/sos_software

YouTube : Software of Student SOS - YouTube

 

SOS - Erasmus+ Projesi

 Etkinlikler
Küçült

Entries for Ağustos 2013

22
Hizmet-İş Uluslararası Öğrenci Yemeği

 

"Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı (KARVAK) olarak, 21.08.2013 Çarşamba günü, Yönetim Kurulumuz ve Uluslararası Öğrencilerimizle birlikte.."

[Devamını oku...]

17
SESRIC İslam Ülkeleri Çalıştayı

 

"Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı olarak, 16.08.2013 Cuma günü, Uluslararası Doktora Öğrencilerimizle birlikte, Statistical Economic and Social Research and Training Centre for Islamic Countries (SESRIC).."

[Devamını oku...]

05
Sosyal Güvenlik Kurumu Ziyareti

 

"Vakfımız Yönetim Kurulu ve Uluslararası Öğrencilerimizle birlikte, 02.08.2013 Cuma günü; SGK Mali Hizmet Sunum Daire Başkanı Sayın Selahattin UYUĞ'u makamında ziyaret ettik.."

[Devamını oku...]

05
KARVAK ‘Doktora Öğrencileri İftar’ Programları

 

"Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfının her yıl düzenli olarak organize ettiği ‘Ramazan Etkinlikleri’ çerçevesinde; bu yıl Ankara’da yüksek öğrenim gören ‘Uluslararası Doktora Öğrencilerine’ yönelik.."

[Devamını oku...]

05
Prof. Dr. Şule ÇİVİTCİ Ziyareti

 

"02/08/2013 Cuma günü, KARVAK Yönetim Kurulu olarak Ankara'da yüksek öğrenim gören Uluslararası Öğrencilerimizle birlikte.."

[Devamını oku...]

 DnnForge - Son Haberler
Küçült
 Son Etkinlikler
Küçült
Tüm Etkinlikler
KARVAK Polatlı Gezisinde'ydi
 KARVAK Olarak 25 ülkeden 36 öğrencimizle birlikte Polatlı'ya Polatlı Belediyesinin k...