ULUSLARARASI ÖĞRENİLERE MOBİL REHBERLİK PROJESİ (Software Of Student -SOS)

KARVAK, Erasmus+ Stratejik ortaklık projesi kapsamında uluslararası öğrencilere yönelik bir mobil rehber hazırlayacaktır. Proje ortakları arasında Romanya, Fransa ve Ukrayna'da bulunmaktadır. Projenin koordinatörü Bursa Uludağ Üniversitesidir. KARVAK yıllardır sürdürdüğü uluslararası öğrencilere ev sahipliği ve rehberlik görevini SOS adlı projede somut bir fikri çıktı haline dönüştürecektir. Mobil yazılımın oluşturulması aşamasında uluslararası öğrencilerin ihtiyaç ve sorunları anketlerle ölçülerek bir yol haritası çıkarılmıştır. Uluslararası öğrenciler sorunlarını sirfkarvak@gmail.com adresine  iletebilirler.

Proje sosyal medya sayfaları:

Facebook: https://www.facebook.com/softwareofstudent.sos.5

Twitter    : https://twitter.com/sos_software

YouTube : Software of Student SOS - YouTube

 

SOS - Erasmus+ Projesi

 Etkinlikler
Küçült
25
İran Kültür Günü Etkinliği

İranlı üyelerimizin öncülüğünde hazırlanıp sunulan İran Kültür Günü başta İran Ankara Büyükelçisi ve Büyükelçilik mensupları olmak üzere çok sayıda Türk ve İranlı dostlarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiş ve ilgiyle izlenmişir..

[Devamını oku...]

24
Konya Gezisi

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı tarafından 12.24.2011 tarihinde; Azerbaycan, Kazakistan, Irak, Moğolistan, İran, Romanya, İspanya, Afganistan, Türkmenistan, Somali ve Türkiye’den öğrencilerin katılımıyla Konya gezisi düzenlenmiştir..

[Devamını oku...]

04
Pakistan Kültür Günü Etkinliği

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı olarak, Pakistan Büyükelçisi Muhammad Haroon SHAUKAT ve Türkiye’de eğitim gören Pakistanlı öğrencilerimizle birlikte, ‘Pakistan Kültür Günü’ etkinliğini kutladık. Vakfımız Genel Başkanı Sayın Nazmi KUMRAL, Vakfımız adına Pakistan Büyükelçisi Sayın Muhammad Haroon SHAUKAT’a şiltini takdim ederken..

[Devamını oku...]

12
İstanbul Gezisi

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı tarafından Azerbaycan, Kazakistan, Irak, Moğolistan, İran, Romanya, İspanya, Afganistan, Türkmenistan, Somali ve Türkiye’den öğrencilerin katıldığı; Şişli Belediyesi ve Tema Vakfı tarafından organize edilen bir İstanbul gezisi düzenlenmiştir..

[Devamını oku...]

03
Somali Kültür Günü

Somalili üyelerimizin öncülüğünde hazırlanıp sunulan Somali Kültür Günü, çok sayıda Türk ve Afrikalı dostlarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiş ve ilgiyle izlenmişir..

[Devamını oku...]

28
Ankara / Elmadağ Pikniği

 

Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı (KARVAK) tarafından 28 Haziran 2009 tarihinde düzenlenen Elmadağ Pikniğine, Ankara’da yüksek öğrenim gören...

[Devamını oku...]

Sayfa 7 / 7İlk   Geri   2  3  4  5  6  [7]  İleri   Son   
 DnnForge - Son Haberler
Küçült
 Son Etkinlikler
Küçült
Tüm Etkinlikler
KARVAK Polatlı Gezisinde'ydi
 KARVAK Olarak 25 ülkeden 36 öğrencimizle birlikte Polatlı'ya Polatlı Belediyesinin k...